Tehnologije

Nudimo cjelovit opseg sustava za naknadno prednapinjanje koji obuhvaćaju sve moguće primjene. BBR mreža širom svijeta koristi CONA CMX tehnologiju s europskim dopuštenjem.

Posjedujemo opsežno iskustvo na području metoda mostogradnje, uključujući naguravanje, slobodnu konzolnu izgradnju, napredno razupiranje, izgradnju raspon-po-raspon i podizanje teških tereta.

Koja je prva stvar koju primijetite kad vidite ovješenu konstrukciju? Je li to možda snaga tehnologije koja podupire konstrukciju - ili je to možda sama elegancija koju kose vješaljke daju krajoliku ili gradskoj panorami? Možda se pitate što su zapravo kose vješaljke i što rade?

Mnogi od zapanjujuće lijepih arhitektonskih projekata i tehnički izvrsnih inženjerskih pothvata ostvareni su primjenom najsuvremenijih švicarskih BBR kosih vješaljki.

MRR

Poznata je činjenica da BBR tehnologija promovira elegantne nove načine izgradnje, ali što je s MRR projektima? BBR-ove specijalne tehnike i tehnologija nude vodeća ekološka i ekonomična rješenja.

BBR tehnologija geotehničkih sidara već se 60 godina koristi za sidrenje građevina u tlu i stabiliziranje kosina.

 

San svakog arhitekta, užitak za projektante, odličan alat za graditelje, koji uz to i poštuje okoliš. No što je to točno? I zašto bi vas trebalo zanimati?