BBR mreža - predvodnik svijeta

BBR mreža prepoznata je kao vodeća grupa specijaliziranih građevinskih izvođača na području naknadnog prednapinjanja, kosih vješaljki, geotehničkog i građevinskog inženjerstva u više od 50 država. Pomoću specijaliziranih znanja i vještina BBR mreža ima mogućnost pružanja cjelokupnog opsega usluga.

Globalni pružatelj usluga švicarskih korijena

Iz svog Tehničkog sjedišta i Centra poslovnog razvoja u Švicarskoj, BBR mreža ima doseg širom svijeta, a na raspolaganju su joj neki od najtalentiranijih inženjera i tehničara, kao i najmodernija međunarodno odobrena tehnologija.

Prvi svoje vrste

BBR mreža je franšiza - najveća i prva svoje vrste u svijetu - koja se razvila od licenciranog poslovanja koje uspješno radi na međunarodnom tržištu još od 1940.-ih, a bilježi i porast posljednjih godina, kako zemljopisni tako i u smislu prometa. Uz BBR VT kao davatelja franšize i članove BBR grupe kao primatelje franšize, nudimo snažnu usredotočenost na lokalne stručnjake uz potporu međunarodne mreže snažnih partnera. U nekim državama i regijama poslovni model s licencom i dalje se koristi, pružajući pritom slične koristi i prednosti kao i BBR franšiza.

Sedamdeset godina izvrsnosti

BBR mreža ima povijest izvrsnosti i inovativnog pristupa - tisuće građevina izgrađeno je korištenjem BBR-ovih tehnologija. Iako je povijest BBR-a duga 70 godina, BBR mreža je usredotočena na izgradnju budućnosti - profesionalizmom, inovacijom i najnovijom tehnologijom.

The BBR Network

Corporate brochure about the Global BBR Network.

See our Downloads page

Činjenice o BBR mreži

  • Prisutnost u više od 50 država
  • 11 proizvodnih pogona širom svijeta
  • Prihod grupe od naknadnog prednapinjanja, kosih vješaljki i povezanog građevinskog inženjerstva premašuje 300 milijuna CHF, a uključujući sve ostale djelatnosti premašuje 600 milijuna CHF
  • Više od 250 inženjera i 1.300 profesionalaca u ključnim djelatnostima, više od 2.000 zaposlenih u svim djelatnostima