Kvaliteta

Pusenici Flyover (Croatia) by BBR Network Member BBR Adria

Integrirani sustav upravljanja

Integrirani sustav upravljanja kvalitetom, okolišem te zdravljem i sigurnošću zaposlenika zasnovan je na zahtjevima normi ISO 9001, ISO 14001 I OHSAS 18001. Primjenjujemo ga u svim aspektima djelovanja našeg društva u cilju zadovoljavanja zahtjeva naših kupaca,djelotvornijeg upravljanja aspektima okoliša te poboljšanja učinka zaštite zdravlja i sigurnosti zaposlenika.

Politika upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnosti na radu

Za poslovanje tvrtke BBR Adria kvaliteta proizvoda i usluga, zaštita okoliša i zaštita zdravlja i sigurnosti zaposlenika ima primarni strateški značaj.

Sve akcije i napore za kvalitetu, okoliš, zdravlje i sigurnost na radu, temeljimo prvenstveno na slijedećim postavkama:

  • Istraživanje, predviđanje i zadovoljavanje želja i potreba kupaca, okoliša i zaposlenika.
  • Razina kvalitete naših proizvoda mora biti viša od razine naših konkurenata.
  • Zaštita okoliša, zdravlja i sigurnosti na radu mora biti usklađena sa zahtjevima normi ISO 14OO1 i OHSAS 18001 te zakonskim i regulatornim zahtjevima.
  • Kvaliteta proizvoda,zaštita okoliša,zdravlja i sigurnosti na radu, rezultat je kvalitete rada svakog zaposlenika u BBR ADRIA-e.
  • Trajno unapređivanje Integriranog Sustava Upravljanja,obaveza je svih zaposlenika BBR ADRIA-a s ciljem povećavanja učinkovitosti realizacije svih zahtjeva kupaca, primjenjenih normi zakonskih i regulatornih.
  • Provedba korektivnih akcija radi rješavanja problema kvalitete, te preventivnih akcija radi uklanjanja uzroka nekvalitetnim proizvodima i uslugama,zaštiti okoliša kao i zdravlja i sigurnosti na radu stalna je obaveza svih zaposlenika u BBR ADRIA-i.

PT specijalisti

BBR Adria je certificirana kao PT Specialist Company od 2007. godine. Iza ovog certifikata stoje godine iskustva, a podrazumjeva visoko kvalificirane i kontinuirano osposobljavane djelatnike, osiguranje profesionalnog i kavlitetnog izvođenja radova uključivo logistiku, nabavu, instalaciju, osiguranje kvalitete, zaštitu okoliša te zaštitu i sigurnost zaposlenika.