Bolja rješenja za spremnike i silose

Tijekom 70 godina rada BBR mreža je stvorila gotovo beskonačan broj rješenja za skladištenje, kroz stotine spremnika za vodu, digestora i mnogih drugih silosa i ljuski u portfelju naših proizvoda. Naša opsežna tehnička stručnost u izgradnji spremnika i silosa od naknadno prednapetog betona obuhvaća čitav niz oblika, veličina i specifikacija.

Sugar Silo (Poland) by BBR Network Member BBR Polska

Umjetna jezera

Članovi BBR mreže širom svijeta pružaju usluge koje su ključne kako bi vodna industrija mogla opskrbiti rastuću populaciju svježom vodom. Dugoročna upotreba i strukturna stabilnost umjetnih jezera može se značajno unaprijediti primjenom tehnologije naknadnog prednapinjanja prilikom izgradnje. BBR mreža bilježi povijest pružanja inovativnih rješenja u vodnoj industriji, zahvaljujući našoj najmodernijoj CONA CMI i CONA CMM tehnologiji.

Tank R4 (France) by BBR Network Member ETIC

Pogoni za obradu otpadne vode

Naknadno prednapinjanje spremnika za obradu otpadne vode pokazalo se kao brz, učinkovit i povoljan način izgradnje novih objekata. Sustav naknadnog prednapinjanja unutar betonskog presjeka CONA CMI internal i sustav naknadnog prednapinjanja s jednim ili dva/četiri pojedinačna užeta CONA CMM Two/Four monostrand predstavlja pravi izbor.

Egg shaped Digester (Australia) by BBR Network Member SSL

Skladištenje materijala i prehrambenih artikala

U kombinaciji s brzim pristupom izgradnji temeljenim na kliznim oplatama, naknadno prednapinjanje omogućuje brzu isporuku u svrhu industrijskog ili tvorničkog širenja i programa nadogradnje - time se omogućuje korištenje novog objekta što je ranije moguće. BBR mreža stekla je opsežno znanje pružanjem usluga naknadnog prednapinjanja za sve vrste spremnika - uključujući silose za klinker, cement, šećer - te može pružiti podršku i povezanim specijaliziranim radovima na oplatama, kao što su klizne i penjajuće oplate.

CONA CMX

Strong and Versatile
Volume 1: System Applications
See our Downloads page