BBR Pin Connector sustav konektora za kose vješaljke

BBR® HiAm CONA Pin Connector savršen je spoj čvrstoće i ljepote dok istovremeno proširuje već postojeće prednosti svojstvene obitelji BBR HiAm® CONA®. BBR HiAm CONA Pin Connector je pogodno rješenje za strukture kosih vješaljki kod kojih je potrebno pojednostaviti detalje krajnjeg spoja ili imati mogućnost rotacije po specifičnoj osi.

HiAm CONA Pin Connector

Konfiguracija sustava Pin Connector

Usidrenje za konektor spaja dvije ploče za usidrenje koje izgledaju poput uha u jedno glavno cilindrično tijelo u koje je navijena standardna glava matice HiAm CONA. Svaka od ploča za usidrenje ima otvor kroz koji se postavlja element konektora i kroz koju se sila prenosi s kabla vješaljke na nadgradnju preko spojne ploče.

Glavne prednosti

Osim estetskih prednosti, BBR Pin Connector pruža nekoliko važnih tehničkih prednosti:

  • Detalji spojnice usidrenja na pilon su pojednostavljeni te se tako mogu smanjiti dimenzije pilona.
  • Učinci savijanja zbog radnog opterećenja i djelovanje vjetra koje potiče oscilacije kablova u vertikalnom smjeru uglavnom se ublažavaju preko rotacijske mogućnosti BBR-ovog Pin Connectora.
  • Na sličan način dozvoljena odstupanja prilikom izgradnje koja dovedu do vertikalnog otklona također su poništena mogućnošću slobodne rotacije.
  • Ugradnja kosih vješaljki može se izvesti prethodnom montažom na lokaciji i zatim podizanjem u vis ili na temelju postupka uže po uže, ovisno o zahtjevima projekta.
  • BBR Pin Connector s opcijskim prozorom kod srednjih do velikih dimenzija omogućava inspekciju klina na lokaciji.
  • Isti detalj za brtvljenje koji se koristi kod proizvoda iz skupine BBR HiAm CONA, koja je uspješno prošla ispitivanje nepropusnosti, uključen je i u BBR Pin Connector.

HiAm CONA

Stay Cable System - Elegance and Strength

See our Downloads page

HiAm CONA stay CAD drawings



See our Downloads page